ДОБРЕ ДОШЛИ В STIGA SPORTS AB

STIGA SPORTS AB е глобална компания с партньори в над 100 страни, и е световен лидер в областта на спорта тенис на маса за над 60 години. За повече от половин век дърветата на Stiga са световно известни като най-добрите. През това време, STIGA продължава да засилва позицията си като иновационен лидер в производството на дървета за тенис на маса.
STIGA е постигнала това, като се започне от най-добрите суровини, подържане на висок стандарт на качеството и непрекъснатото инвестиране в научни изследвания и развитие на нови производствени технологии и нови дървета.
През годините,когато STIGA е произвеждала дървета за тенис на маса, компанията е натрупала огромно количество умения и знания. Чрез тясно сътрудничество с няколко играчи и треньори от световна класа, STIGA винаги е идентифицирала променящите се нужди на играчите. С дългогодишния си опит, техниците на STIGA винаги са били в състояние да произведат дървета, които да отговорят на тези нужди.

През последните няколко години, STIGA въведе много нови технологии при производството на дървета: WRB, CR, OVERSIZE, Carbo 7.6, TUBE, Crystal, Nano Composite Technology и др. STIGA постоянно предоставя новаторски и ненадминати продукти. Комбинацията от най-добрия дървен материал,който природата може да предложи и изкусната изработка правят дърветата на STIGA най-добрите в света.
Ние сме много горди, че STIGA е подписала договор за 10 години с шведския национален отбор! Споразумението е в сила от 1 юли 2003 г. и ще продължи до 31/12/2013 (в действителност 10,5 години). Шведският отбор е може би най-известният отбор по тенис на маса в света, заедно с Китайския, и ние сме сигурни, че това ще бъде голямо популяризиране на марката STIGA до всички краища на света! Ние работим в тясно сътрудничество с Шведската асоциация по тенис на маса, за да се развива спорта в Швеция и ще се уверите, че Швеция ще продължи да бъде един от водещите отбори по тенис на маса в света.

Mats Banstigen

                                                                        President & CEO, STIGA Sports AB

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis