Серия BOOST

МОЩНА ГЪБА

В отговор на изискванията на ITTF за използване на лепилата на водна основа, компанията STIGA реализира решителен отговор за това чрез новата непроизвеждана до сега технология TTS – TransTension Sponge. Тя е резултат от смесването на много специфични материали, комбинирани с японската технология за изграждане на максимално напрежение и сила в гъбената подложка. Внедрения ефект на скоростно лепене е поразителен! Този голям прогрес ще преобразува Вашата игра и ще позволи силни и точни удари и всичко това със сензационен контрол! С TransTension Sponge технологията ще добавите индивидуалност в играта.

BUILT-IN SPEED GLUE EFFECT: Вграден ефект и сила на скоростното лепило за постигане на максимална мощност

TRANSTENSION SPONGE: Благодарение на TransTension гъбата и специалният материал, ние сме намерили формулата, която направи революция и генерира максимално напрежение и мощност в гъбата.

STIGA X-TREM SENSATION

След успешното въвеждане на TransTension Sponge, STIGA е отново на върха с Xtrem Sensation, интегрирана във Boost TS и Boost TX. Сега целият ефект от скоростното лепене, като скорост, въртене, звук и така специалното чувство на скоростното лепене са активизирани максимално в тях. С Xtrem Sensation Вие ще имате по скоростна, по силна и по въртелива гума. При това представяне е съвсем ясно, че е невъзможно да дистанцирате тези гуми от гумите използващи скоростно лепило. Живота и качеството на гумите също е подобрено.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis