Серия SYNERGY TECH

КРАЛЯТ НА СКОРОСТНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Всички знаят, че от 2008 година Световната федерация по тенис на маса ограничи използването на лепила в състава на които влизат летливи органични компоненти и тяхното място ще заемат лепилата на водна основа, които не трябва да променят качественните характеристики на гумите. В STIGA предприеха с гордост да решат този труден проблем за нашите играчи и ние знаем, че имаме решение - гумите Synergy Tech! Гумите Synergy Tech са събрали в себе си резултатите от усилията на най-добрите специалисти в областта на разработката на оборудване за тенис на маса от Швеция и Япония. С тази гума днес започва нова ера в тениса на маса.

THE SYNERGY TECH: Гумата е комбинирана от съвместните усилия на най-добрите химици по тенис на маса от Швеция и Япония.THE ACS-TECHNOLOGY: Позволява много високата скорост да се комбинира с максимална отскокливост / еластичност в свръх лека гума с изключителен контрол.
BUILD-IN SPEED GLUE EFFECT: Вграден ефект и сила на скоростното лепило за постигане на максимална мощност.
TRANSTENSION SPONGE:
Благодарение на TransTension гъбата и специалният материал, ние сме намерили формула, която направи революция и генерира максимално напрежение и мощност в гъбата.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis