Серия MAGNA II

ДА, ТОВА Е НАУКАТА ЗА РАКЕТИТЕ 

Успехът на гумите BOOST с гъбените подложки Tension Clic, Tension Sound и Tension X-treme е огромен. STIGA разработиха версия на тези гъби, като ги комбинираха с много популярния горен слой на гумата MAGNA. Допълнително версиите на Tension Clic, Tension Sound и Tension X-treme  бяха разработени специално, за да паснат на уникалните характеристики на горния слой на MAGNA, което ще преобрази играта Ви и ще изведе към най-доброто възможностите на всеки отделен играч.

BUILD-IN SPEED GLUE EFFECT: Вграден ефект и сила на скоростното лепило за постигане на максимална мощност.

LONG TRAJECTORY: Ние се фокусирахме върху създаването на по-дълга траектория на топката, тъй като дългата траектория днес в играта е все по-важна и по-важна. Комбинацията от въртене, скорост и дълга траектория е уникална за гумите на STIGA. Вие никога не сте чувствали това ниво на игра преди.

TRANSTENSION SPONGE: Благодарение на TransTension гъбата и специалният материал, ние сме намерили формула, която направи революция и генерира максимално напрежение и мощност в гъбата.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis