Серия CARBO & NEOS

MEGA TENSION - STIGA премина бариерата на ТОП гумите с технологията МЕГА НАПРЕЖЕНИЕ.

Системата въздушна-капсула в гъбата (ACS) на STIGA получи огромен успех в цял свят, с петте си изключително популярни гуми: CARBO, Carbo Sound, Neos, Neos Sound и Neos Tacky. При всички тези гуми ACS технологията се прилага за гъбата, което дава възможност високата скорост да бъде съчетана с максимална еластичност / еластичност в една много лека гума с изключителен контрол. Отдела за нови технологии към STGA, намери начин да подобри и горния каучуков лист на гумата с технологията МEGA TENSION. Комбинацията от двете технологии  добави на гумите още повече напрежение. В резултат на което имаме толкова невероятно усещане! Всичко това беше създадено без да се увеличава теглото на гумата, причинявайки по-бързото и възстановяване. STIGA са горди да въведат гумите с технологията MEGA TENSION в каучуковия лист, комбинирана с технологията въздушна-капсула ACS в гъбената подложка.

Carbo - след дълги изследвания и проби STIGA разработиха гума с фантастични характеристики. Уникално е самото решение да се използват технологиите на карбоновото влакно в производството на гуми за тенис на маса. Това е революционна разработка за новото поколение играчи. Въпреки, че карбона е твърд материал, на STIGA им се удаде да се доберат до неговата еластичност. Това ново съчетание помага да се получи прекрасен отскок и допълнителна скорост. В резултат на добавянето на карбоновата структура в гъбата, при удар се произвежда характерен звук.

THE ACS-TECHNOLOGY: Позволява много високата скорост да се комбинира с максимална отскокливост / еластичност в свръх лека гуми с изключителен контрол.
MEGA TENSION TECHNOLOGY: Създава
повече напрежение, без да се увеличава теглото на гума, което причинява по-бързото и възстановяване.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis