Серия CALIBRA

РАЗКРИЙТЕ СИЛАТА НА ДЪЛГАТА ТРАЕКТОРИЯ

С поредицата Calibra ние създадохме напълно ново измерение на играта. Ние се фокусирахме върху създаването на по-дълга траектория на топката, тъй като дългата траектория днес в играта е все по-важна и по-важна. Комбинацията от въртене, скорост и дълга траектория е уникална за гумите на STIGA. Вие ще почувствате ново ниво на играта си. С гумите Calibra LT, Вие ще бъдете в състояние да изпълнявате удари и изстрели, които не са били възможни преди. Вие все още ще имате контрол за всички промеждутъчни кратки удари и при посрещане на сервис, а когато сте в атака ще бъдете в един напълно нов свят. Серията Calibra LT ще придаде на Вашата игра друго ниво.

BUILD-IN SPEED GLUE EFFECT: Вграден ефект и сила на скоростното лепило за постигане на максимална мощност.

LONG TRAJECTORY: Ние се фокусирахме върху създаването на по-дълга траектория на топката, тъй като дългата траектория днес в играта е все по-важна и по-важна. Комбинацията от въртене, скорост и дълга траектория е уникална за гумите на STIGA. Вие никога не сте чувствали това ниво на игра преди.

TRANSTENSION SPONGE: Благодарение на TransTension гъбата и специалният материал, ние сме намерили формула, която направи революция и генерира максимално напрежение и мощност в гъбата.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis