Серия HARDWOOD

КОГАТО ПРИРОДАТА СЕ СРЕЩА С НАУКАТА

Тези дървета са с много добър баланс на скорост, тегло, гъвкавост и траектория. Те са разработени в тясно сътрудничество с нашите топ играчи и китайския национален отбор, за да отговорим на техните искания за най-добрите висококачествени дървета. Всеки пласт от твърда дървесина е внимателно ръчно подбран, за да се гарантира най-добрата дървесна структура и качество. Много е трудно да се намери такъв висококачествен дървен материал, който се използва при тези дървета, така че производството им отнема повече време и е трудоемък процес. Но резултатите го заслужават! Сместа от специална и уникална твърда дървесина, подобрен от научното инженерство на STIGA от NCT (Nano Composite Technology) дават като резултат твърди дървета, които ще бъдат търсени най-много за в бъдеще!

THE NCT TECHNOLOGY: При дърветата е използвана новата нано технология,която започва със забраната от ITTF на скоростното лепило. Основната обединяваща тема при нанотехнологията е контрол над веществото на микроскопично ниво при размери по-малки от 1 микрометър. Представката нано в думата нанотехнология означава една милиардна. Разбира се като една милиардна от метъра, т.е. нанометър.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis