Серия CRYSTAL CARBO

ЧИСТА ЕНЕРГИЯ

Уникалните CC дървета са разработени в тясно сътрудничество с Liu Guoliang, Xu Xin и други членове на китайската националния отбор. В китайския отбор винаги се говори за това колко важна е траекторията на топката. С по-дългата траектория може да избутате опонента си далеч от масата и да поемете контрола в играта. Дългата траектория и сила са основните изисквания на китайски националния отбор, така че в комбинация с ноу-хауто на STIGA в изработката на дървета, CC5, CC7 и Clipper CC са разработени да отговорят на тези изисквания. И трите дървета са с вградени карбонови слоеве, в комбинация с известните технологии NCT и CRYSTAL за обработка на повърхноста.

THE CRYSTAL TECHNOLOGY: CRYSTAL технологията е за увеличаване на скоростта. При нормалните обработки на дърветата се използва обикновено лак, но при кристална технология се използва прозрачен хидрофилен гел, който STIGA специално разработи.

THE NCT TECHNOLOGY: При дърветата е използвана новата нано технология. Основната обединяваща тема при нанотехнологията е контрол над веществото на микроскопично ниво при размери по-малки от 1 микрометър. Представката нано в думата нанотехнология означава “една милиардна”. Разбира се като една милиардна от метъра, т. е. нанометър.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis