ИЗБЕРЕТЕ СИ ДЪРВО

ВСИЧКИ ДЪРВЕТА СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ В ШВЕЦИЯ ЗА СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ

Търсенето на правилната ракета може да бъде огромно предизвикателство дори и за най-опитните играчи. Най-добрата ракета за един играч не е задължително да е най-добрият избор и за друг, тъй като всеки от нас има личен стил и докосване. Също така ние сме склонни да реагираме по различни начини и на гумите.

Ние правим този важен избор по-лесен, като Ви предоставяме разнообразието от специални възпроизведени характеристики на дърветата, търсени от опитни играчи и треньори.

ДЪРВО
Процеса на проектиране започва още като се имат предвид характеристиките на дървесината от гората, която ние използваме. По принцип говорим в общи линии, тъй като всяка дървесина, а дори и всеки набор на горите, е различна. За щастие STIGA се възползва от проиграните стотици версии на конкретни модели, така че са се научили от опита на изпитанията как да се проектират дървета, които да подхождат перфектно на следващото поколение световни шампиони.

ПОДГОТОВКА НА ДЪРВЕСИНАТА
Особено голямо внимание се изисква, за да се предпази дървесината от твърде бързо изсушаване, особено при дърво с по-дебело стъбло. Ако дървесината не е изсушена правилно, това може да причини усукване при рязане или работа. След като дървеният материал се изсуши, той трябва да отлежи в контролирана среда в продължение от няколко дни до няколко седмици.

ЛЕПИЛО
При производството на дървета, STIGA използват за залепването на дървените пластове различни видове лепило за различните игрови характеристики. Плюс това различните дървесини се нуждаят от различно лепило за по-добра производителност при различните техники за залепване. За всеки тип и комбинация от дървесини,
STIGA използват най-добрите подходящи лепила.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

THE WRB SYSTEM: Системата WRB означава W: Weight balance (Баланс на теглото): R: Rate of recovery (Процент на възстановяване): B: Ball sensitivity (Чувтвителност към топкота). Тежеста на дървото се премества от средата към горния ръб на главата чрез специална кухина в дръжката. По този начин, чрез системата WRB се  ускорява лицето на дървото за по-бърза връщания, повече мощност и допълнителна чувствителност при допир

THE CR SYSTEM: Системата CR - (Combi Revolution) е една революция в технологиите за производство на дървета. Повърхността на дървото е UV-завършена  (ултравиолетово втвърдяване на дървесината), от което се получава сравнително по-голяма скорост на топката.

OVERSIZE: Това са дървета, които имат по-голяма глава и по-дебели пластове. По дебелото дърво предлага около 10% повече скорост в сравнение с традиционните дървета. По-голяма глава предлага допълнителна стабилност при докосване и усещане.

THE CRYSTAL TECHNOLOGY: CRYSTAL технологията е за увеличаване на скоростта. При нормалните обработки на дърветата се използва обикновено лак, но при кристална технология се използва прозрачен хидрофилен гел, който STIGA специално разработи.

THE NCT TECHNOLOGY: При дърветата е използвана новата нано технология. Основната обединяваща тема при нанотехнологията е контрол над веществото на микроскопично ниво при размери по-малки от 1 микрометър. Представката нано в думата означава една милиардна. Разбира се като една милярдна от метъра, т.е. нанометър.

 ВИДОВЕ РЪКОХВАТКИ

1.PENHOLDER                       2.WINNER                                 3.LEGEND                    4.MASTER                            5.CLASSIC                                6.CHAMP

 ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНОТО ЗА ВАС STIGA ДЪРВО

Трябва да имате предвид,че в таблицата се сравняват дърветата само на Stiga помежду си. В таблицата са включени следните характеристики – скорост, контрол, пластове, тип на игра и тежина на дървото. Също така в наименованието на дървото е включена и вида специална технология, като (WRB, CR, OVERSIZE, CRYSTAL и NCT TEHNOLOGYS.). Използвайте тази таблица като ръководство, за да направите правилния избор за дърво на Stiga.

ТАБЛИЦА

ВСИЧКИ STIGA ДЪРВЕТА СА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ В ШВЕЦИЯ

 

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis