THE CLASSIC

 

ALLROUND CLASSIC: Allround Classic е първото произведено дърво на STIGA. За първи път беше представено в Швеция през 1967 г. и беше избрано от много световни шампиони. За повече от 60 години и до днес Allround Classic е едно от най продаваните дървета по света.

 

OFFENSIVE CLASSIC: След световния успех на STIGA Allround Classic (въведено през 1967 г.), STIGA реши да създаде едно дърво, специално предназначено за по-агресивни играчи. Изследователския и дизайнерския екип на STIGA се изправиха с лице да решат това ново предизвикателство и през 1976 г. фирмата представи второто печелившо дърво: STIGA Offensive Classic.

STIGA Offensive Classic стана избора на атакуващия играч. Печелившия дизайн се съчетава с оптимална скорост, тегло и се чувство.

 

CLIPPER WOOD: За първи път това дърво беше използвано от победителя на Swedish Open Junior Championships през 1981 г. STIGA Clipper Wood се харесва по целия свят заради съчетанието на скорост и деликатно докосване. То е любимо на силовите играчи, които обичат убийствените контра удари, и е било използвано от много национални шампиони. Ключът към успеха на STIGA Clipper Wood са четирите тънки, меки външни пласта, които се допълват от три по-бързи, по-тежки вътрешни пласта.

 

 

 

THE WRB SYSTEM: Системата WRB означава - W: Weight balance (Баланс на теглото); R: Rate of recovery (Процент на възстановяване); B: Ball sensitivity (Чувствителност към топката). Тежеста на дървото се премества от средата към горния ръб на главата. По този начин чрез системата WRB се ускорява лицето на дървото за по-бързи връщания, повече мощност и допълнителна чувствителност при допир.

   

Абонирайте се за


Warning: Creating default object from empty value in /home/profitt/public_html/stiga-bg/administrator/components/com_jnews/classes/class.module.php on line 1094
Новини от STIGA България   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта

   
   
   
STIGA България - София
©Copyright 2013-2019 STIGA България | С подкрепата на STIGA Table Tennis